Solgropen

Visningsträdgården Solgropen del 1

Publicerades den 3 nov. 2015

Visningsträdgården Solgropen på Slottsträdgården Ulriksdal tar form. Trädgårdsdesignern Gunilla Lundh arbetar fram skissen innan markarbetet börjar. Jordmassor grävs bort, grus läggs på plats och stora stenar flyttas till Solgropen.

Visningsträdgården Solgropen del 2

Publicerades den 3 nov. 2015

Trädgårdsdesignern Gunilla Lundh visar skissen och berättar om arbetet med visningsträdgården Solgropen på Slottsträdgården Ulriksdal. Grus och jord läggs på plats i visningsträdgården Solgropen på Slottsträdgården Ulriksdal. Planteringsjord och stenmjöl blandas.

Visningsträdgården Solgropen del 3

Publicerades den 3 nov. 2015

Trädgårdsdesignern Gunilla Lundh och trädgårdsmästaren Josefin Jansson planterar växter i visningsträdgården Solgropen på Slottsträdgården Ulriksdal.

Visningsträdgården Solgropen del 4

Publicerades den 3 nov. 2015

Trädgårdsdesignern Gunilla Lundh på Slottsträdgården Ulriksdal lägger sten i visningsträdgården Solgropen. Sittbänken till stenbordet sågas.

Visningsträdgården Solgropen del 5

Publicerades den 3 nov. 2015

Trädgårdsdesignern Gunilla Lundh och trädgårdsmästaren Josefin Jansson planterar växter i den övre rabatten i visningsträdgården Solgropen på Slottsträdgården Ulriksdal. Planket byggs och Gunilla berättar om stenarbetet i den övre delen av Solgropen.

Visningsträdgården Solgropen del 6

Publicerades den 3 nov. 2015

Visningsträdgården Solgropen på Slottsträdgården Ulriksdal är färdigbyggd och invigs på pressvisningen av Bo Rappne och Gunilla Lundh.